Palačinkostanjčkov piknik

Ko so letos prenovili en del našega vrtca, sva z Aljažem ugotovila, da tja zahajava že skoraj deset let. Napisala sem midva, ker je vrtčevski staž vsakega od najinih otrok precej krajši. Rožle je v vrtec hodil 5 let, kar je enako kot bo tja hodil Vital, Natan, ki  je začel pri že enajstih mesecih, pa bo septembra drugo leto dočakal vrtčevsko šestletko.

Še slabi dve leti ‘to go’ in bomo zaključili našo vrtčevsko zgodovino.

V vseh teh letih smo se na vrtec navezali vsi in pravzaprav je to ena redkih inštitucij za katero nam, tako kot še mnogim staršem in otrokom, ni težko storiti česa kar tako. Kostanj je na voljo jeseni, palačinke pa ves čas – oboje imajo otroci radi in tako smo oktobra organizirali dobrodelni palačinkostanjčkov piknik. Palačinkomat je pekel palačinke, očetje pa kostanje – zraven smo postavili dve kištici, v katerih smo zbirali prispevke za sklad vrtca in skupaj preživeli čudovito jesensko popoldne, na katerem niso manjkali niti lokalni gasilci niti spretni žonglerji. Ker se vrtec ves čas ukvarja s tem, kako otrokom omogočiti čim bolj prijetno bivanje, kar pogosto stane več kot imajo na voljo, so tovrstne aktivnosti, za katere lahko poskrbimo  starši, vedno kot dobrodošle. V dobrih dveh urah smo zbrali blizu 500€!

 

PKP_Brdo_2013_1 20PKP_Brdo_2013_8 PKP_Brdo_2013_37

PKP_Brdo_2013_13 PKP_Brdo_2013_3Zdaj pa še PR-jevski del zgodbe 🙂 Naš palačinkomat, ki speče 180 palačink na uro, se je že večkrat izkazal kot odličen pripomoček za nabiranje sredstev.   Če bi kaj podobnega radi organizirali tudi v vašem vrtcu, šoli ali kje drugje, se lahko javite na info@palacinkomat.si. Naše palačinke pa lahko že jutri brezplačno preizkusite pred trgovino Vanila Park. Prijazno vabljeni!

vanila_flyer_FB

Sorodni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja