Spoznajte Cilko!

Če imaš tri otroke, moraš imeti tudi večji avto. Dokler smo imeli samo dva pamža, bi se lahko okoli prevažali tudi s fičkom.

Tretji pa spremeni vse! Ni namreč samoumevno, da ima avtomobil, ki ima v drugi vrsti dovolj prostora za tri potnike, tudi dovolj prostora, da vanj namestimo tri otroške sedeže. Ko se je naša družina razširila na pet članov, naju je ta podatek povsem presenetil. Takrat sva kupila prvi večji avto in sprva se nama je zdelo, da se prevažava z ladjo. Uporabljali smo ga tudi za naš posel s palačinkami in temu primerno je skozi leta uporabe postal stara kišta.

Ravno ko smo že na vso moč zmajevali z glavo in se spraševali, kako do novega (velikega) avtomobila, nas je k sodelovanju povabil Citroën. Jeseni smo se prevažali v Citroënu C4 Picasso in posneli par vlogov, ki si jih lahko ogledate tukaj, pred slabim mesecem pa smo se dogovorili, da nam enega od enoprostorcev, ki so kot nalašč za družine, posodijo za eno leto.

Predstavljamo vam Cilko – srebrni Citroën Grand C4 Picasso, ki bo eno leto prevažal Tino in fante. Veste, petčlanska družina lahko samo vriska, če se enkrat zgodi, da česa ni treba kupit. Non stop kaj rabimo pa čeprav ne kupujemo vsepovprek. Čez eno leto bomo pa že videli, kako naprej.

Ime je Cilki izbrala Tina, ker je rekla, da je moških že dovolj v družini. Pri Citroënu imajo v povezavi s svojo Cilko samo eno zahtevo – ker so zelo radovedni, želijo vedeti, kje se bo potikala čez leto. O tem bomo tako njih kot vas obveščali  enkrat na mesec.

Prvi ovinek, ki smo ga s Cilko naredili, je bil proti avstrijski Koroški, kamor smo šli smučat še zadnjič letos. Čeprav je tako videti, posnetki niso nastali sredi zime, ampak prav pred kratkim, natančneje 1. maja, ko lahko smučaš samo še na ledenikih. Naš plan je bil, da gremo s smučišča direkt na morje in se v pancarjih slikamo na pomolu, ampak je na žalost padel v vodo.

Za prvič si lahko ogledate, kako smo Cilko spoznali mi. Sicer pa vabljeni, da nas še naprej spremljate na naših poteh.

Sorodni članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja