Za več miru v hiši: navdušeni nad sesalnikom, ki ga skoraj ne slišiš

Včasih se zgodijo takšni slučaji. Ravno ko nam je crknil stari sesalec, so poklicali z Electroluxa in nas vprašali, če bi preizkusili njihovo novo mašino. Ker nobena družina danes ne more fukcionirati brez dobrega sesalca, naša petčlanska pa še sploh ne, smo bili takoj za. Mislim, to je res privilegij. Hvaležni smo zanj, ker zdaj je naše stanovanje spet tipi topi posesano.

Pank frizura

Otroci so novi sesalec takoj posvojili. Nekajkrat sem bila sesanja celo odrešena. Pa pogruntali so, da si z njim lahko narediš pank frizuro.

No, zdaj jih je pa že minilo. Odkar so počitnice, za sesanje nimajo časa, saj so ves čas zunaj. Sesam torej spet jaz. Ker sem gospodinja, kot lepo povejo v spodnjem videoposnetku. Kadar takšne kvasijo sem ponavadi kar huda, ker verjamem, da si je gospodinjsko delo treba razdeliti. Sesalec se bo neglede na to, da jim sesanje ne diši, zagotovo še znašel v njihovih rokah. Njihove sobe so pa itak njihova stvar.

Kaj po novem počnem tudi zvečer

Sesalci, ki smo jih imeli do sedaj so bili glasni. Preglasni, da bi lahko sesal zvečer, ko družina že spi. Ali pa zjutraj, preden se mularija zbudi. Ne vem, kako se z vami, ampak sama se tega opravila velikokrat uspem lotiti šele pozno zvečer. Težko grem v posteljo, če ni opravljena večina tistega, kar sem si zamislila. Večerne ure, ko se vse umiri, so zame med najljubšimi v dnevu. Tudi če se ukvarjam z gospodinjstvom. Večinoma zlagam in sortiram gore perila, odkar imamo sesalec Electrolux UltraSilencer ZEN, pa lahko zvečer tudi sesam, ne da bi me ves čas skrbelo, da bom koga zbudila. Ker je to najtišji sesalnik na svetu, ki pa kljub temu odlično sesa. Med sesanjem lahko komot poslušaš muziko ali pa katerega od podcastov. Starega sesalca pa prav nič ne pogrešam – čisti zen je sesati v miru in kadarkoli za to najdeš čas.

In kaj pravijo fantje?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja