Na morju

Tokrat smo prišli na morje takole: jaz, Natan in oči, za povrh pa še moje mrzle sestrične. Letos smo s seboj prinesli tudi surf.

Ko smo prispeli smo bili vsi veseli, po enem tednu so prišli še Kristina, mami in Rožle. Dan kasneje pa še Jaka in Bor. Sestrične so naslednji dan odšle domov, ki so šle domov na kmetijo, ki je potrebna pomoči.

Tako smo ostali še Kristina, oči, mami, Rožle, Natan, jaz, Jaka in Bor. Z Rožletom spiva v zelenem šotoru, ki je sicer namenjen za štiri ljudi ampak midva sva notri sama, da imava več prostora. Mami in oči spita v najmanjšem šotoru, ki je črne barve. Vsi ostali spijo v največjem šotoru. Z Natanom in Jakatom, ter še z Borom. Igrali smo se v viseči mreži Natan in Jaka sta gugala in jaz sem bil v mreži, zelo je bilo zabavno, vendar tudi zelo nevarno. Z bratom se potapljava, šla sva se peljat s tubo. Moj brat je še poskusil »wejkat«, a mu ni ravno vspelo. Jaz, Ula, Vanja in Zoja smo se peljali z Nemcem v Ugljan. Poskusil sem tudi surfat in ravnokar sem se odločil da bom danes šel surfat, če bo ugoden veter.

Na morju je fajn ker lahko hodimo na sladoled vsaj  šterkrat  na dan. Z vami je blo zabavno deliti tale članek. Za članek nimam več meterijala zato ga bom v naslednjih trenutkih končal.

Vital Deu, 2.b
Lektura: Rožle Deu, 8. a
Urednik je na dopustu.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja